دیوار سبز در اصطلاح به ایجاد یک حائل میان دو فضا گفته می شود که از طریق ایجاد فضای سبز و پوشش گیاهی ایجاد می شود، دیوار سبز می تواند دو فضا را به تنهایی از هم جدا کند و یا بر روی یک دیوار به صورت جداگانه نصب شود.وظیفه دیوار سبز در صورتی که بر روی یک دیوار نصب شود به این صورت خواهد بود که طراوت و زیبایی به دیوار خواهد بخشید اما اگر به عنوان دیوار به تنهایی ایجاد شود میتواند برای تقسیم فضا نیز استفاده شود.
دیوار سبز در روف گاردن و محوطه سازی بسیار کاربرد دارد. معمولا برای ساخت دیوار سبز چند روش متداول وجود دارد که به آنها اشاره خواهیم کرد.
در برخی از فضا ها محیط کشت یا همان جعبه کاشت در پایین ترین قسمت دیوار سبز قرار می گیرد و با کاشت گیاهان بلند و یا گیاهان رونده پوشش گیاهی در کل سطح ایجاد می شود.
در نوع دیگری از دیوار سبز که در محوطه سازی و روف گاردن بیشتر کاربرد دارد جعبه ها و محفظه های کوچکی در کل سطح پخش می شود و کاشت در فواصل کوتاه انجام می شود به این محفظه های کاشت در اصطلاح فلاور باکس دیواری نیز گفته می شود.
شیوه ابیاری دیوار سبز می تواند به صورت هوشمند و یا دستی انجام شود. آبیاری هوشمند به گونه ای انجام می شود که در مدت زمان مشخصی در چند روز از هفته بسته به نوع گیاهی که کاشت شده است گیاه سیراب می شود. در شیوه آبیاری دستی بالاترین ردیف فلاور باکس ها آبیاری می شود و آب از محفظه پایین هر فلاور باکس به نفلاور باکس پایینی سرریز می شود در این روش باید دقت کنیم که لایه های مخصوصی باید در فلاور باکس های دیواری قرار بگیرد تا املاح و مواد مغذی خاک هدر نرود.